 | PP-HALL-K.doc Rozmiar 1,4 MB na studia, Podstawy inżynierii materiałowej, PIM, wykłady |
 | PP-TERMO-K.doc Rozmiar 404 KB na studia, Podstawy inżynierii materiałowej, PIM, wykłady |
 | PP-WSTEP-K.doc Rozmiar 1,9 MB na studia, Podstawy inżynierii materiałowej, PIM, wykłady |
 | Pytania na opakowania.doc Rozmiar 21 KB Tż, Opakowania, Egzamin |
 | pytania na opakowania].doc Rozmiar 20 KB Tż, Opakowania, Egzamin |
 | analiza 2 pytania do koła.doc Rozmiar 21 KB Tż, Analiza żywności II |
 | Instrukcja Ćwiczenie 14.doc Rozmiar 3,3 MB Tż, Analiza żywności II, Instrukcje |
 | Ćwiczenie 14!.doc Rozmiar 3,3 MB Tż, Analiza żywności II, Sprawozdania |
 | ćw 9.doc Rozmiar 66 KB Tż, Analiza żywności II, Sprawozdania |
 | Oznaczanie zawartości azotu ogólnego metodą Kofranyi.doc Rozmiar 47 KB Tż, Analiza żywności II, Sprawozdania |
 | sprawozdanie cw 17-moje.doc Rozmiar 41 KB Tż, Analiza żywności II, Sprawozdania |
 | anal. żywn.17.doc Rozmiar 64 KB Tż, Analiza żywności II, Sprawozdania |
 | Oznaczanie azotu amonowego metodą miareczkowania alkacymetrycznego po wstępnej destylacji.doc Rozmiar 94 KB Tż, Analiza żywności II, Sprawozdania |
 | Sprawozdanie ćw 9.doc Rozmiar 50 KB Tż, Analiza żywności II, Sprawozdania |
 | Chromatografia gazowa.doc Rozmiar 66 KB Tż, Analiza żywności II, Sprawozdania |
 | Oznaczanie zawartosci azotu ogolnego metoda Kofranyi.doc Rozmiar 46 KB Tż, Analiza żywności II, Sprawozdania |
 | Ćwiczenie 9 chromatografia gazowa.doc Rozmiar 84 KB Tż, Analiza żywności II, Sprawozdania |
 | sprawozdanie cw.18-moje.doc Rozmiar 221 KB Tż, Analiza żywności II, Sprawozdania |
 | anal. żywn.9.doc Rozmiar 45 KB Tż, Analiza żywności II, Sprawozdania |
 | Ćwiczenie 18-te.doc Rozmiar 71 KB Tż, Analiza żywności II, Sprawozdania |
 | Oznaczanie cukrów prostych metodą Antronową.doc Rozmiar 37 KB Tż, Analiza żywności II, Sprawozdania |