| PP-HALL-K.doc Rozmiar 1,4 MB na studia, Podstawy inżynierii materiałowej, PIM, wykłady |
| PP-TERMO-K.doc Rozmiar 404 KB na studia, Podstawy inżynierii materiałowej, PIM, wykłady |
| PP-WSTEP-K.doc Rozmiar 1,9 MB na studia, Podstawy inżynierii materiałowej, PIM, wykłady |
| Pytania na opakowania.doc Rozmiar 21 KB Tż, Opakowania, Egzamin |
| pytania na opakowania].doc Rozmiar 20 KB Tż, Opakowania, Egzamin |
| analiza 2 pytania do koła.doc Rozmiar 21 KB Tż, Analiza żywności II |
| Instrukcja Ćwiczenie 14.doc Rozmiar 3,3 MB Tż, Analiza żywności II, Instrukcje |
| Ćwiczenie 14!.doc Rozmiar 3,3 MB Tż, Analiza żywności II, Sprawozdania |
| ćw 9.doc Rozmiar 66 KB Tż, Analiza żywności II, Sprawozdania |
| Oznaczanie zawartości azotu ogólnego metodą Kofranyi.doc Rozmiar 47 KB Tż, Analiza żywności II, Sprawozdania |
| sprawozdanie cw 17-moje.doc Rozmiar 41 KB Tż, Analiza żywności II, Sprawozdania |
| anal. żywn.17.doc Rozmiar 64 KB Tż, Analiza żywności II, Sprawozdania |
| Oznaczanie azotu amonowego metodą miareczkowania alkacymetrycznego po wstępnej destylacji.doc Rozmiar 94 KB Tż, Analiza żywności II, Sprawozdania |
| Sprawozdanie ćw 9.doc Rozmiar 50 KB Tż, Analiza żywności II, Sprawozdania |
| Chromatografia gazowa.doc Rozmiar 66 KB Tż, Analiza żywności II, Sprawozdania |
| Oznaczanie zawartosci azotu ogolnego metoda Kofranyi.doc Rozmiar 46 KB Tż, Analiza żywności II, Sprawozdania |
| Ćwiczenie 9 chromatografia gazowa.doc Rozmiar 84 KB Tż, Analiza żywności II, Sprawozdania |
| sprawozdanie cw.18-moje.doc Rozmiar 221 KB Tż, Analiza żywności II, Sprawozdania |
| anal. żywn.9.doc Rozmiar 45 KB Tż, Analiza żywności II, Sprawozdania |
| Ćwiczenie 18-te.doc Rozmiar 71 KB Tż, Analiza żywności II, Sprawozdania |
| Oznaczanie cukrów prostych metodą Antronową.doc Rozmiar 37 KB Tż, Analiza żywności II, Sprawozdania |