 | ryboflawina.doc Rozmiar 24 KB Tż, Analiza żywności II, Sprawozdania |
 | anal. żywn.10.doc Rozmiar 76 KB Tż, Analiza żywności II, Sprawozdania |
 | Polarymetryczne oznaczanie zawartości skrobi.doc Rozmiar 68 KB Tż, Analiza żywności II, Sprawozdania |
 | Oznaczanie zawartosci estrow i dwutlenku siarki w winie.doc Rozmiar 45 KB Tż, Analiza żywności II, Sprawozdania |
 | Sprawozdanie ćwiczenie nr 14.doc Rozmiar 36 KB Tż, Analiza żywności II, Sprawozdania |
 | Oznaczanie zawartości estrów i dwutlenku siarki w winie.doc Rozmiar 45 KB Tż, Analiza żywności II, Sprawozdania |
 | Ćwiczenie 14-te.doc Rozmiar 76 KB Tż, Analiza żywności II, Sprawozdania |
 | Analiza żywności ćw 14 estry.doc Rozmiar 27 KB Tż, Analiza żywności II, Sprawozdania |
 | 6.doc Rozmiar 126 KB Tż, Matematyka, Egzamin |
 | 5.doc Rozmiar 135 KB Tż, Matematyka, Egzamin |
 | 2.doc Rozmiar 175 KB Tż, Matematyka, Egzamin |
 | 1.doc Rozmiar 148 KB Tż, Matematyka, Egzamin |
 | Wykłady z opakowań.doc Rozmiar 471 KB Tż, Opakowania |
 | Pytania TZ.doc Rozmiar 28 KB Tż, Socjologia |
 | socjologia TZ.doc Rozmiar 44 KB Tż, Socjologia |
 | kartkówka.doc Rozmiar 20 KB Tż, Statystyka |
 | rozkład normalny.doc Rozmiar 121 KB Tż, Statystyka |
 | TZćw2.doc Rozmiar 40 KB Tż, T. drobiu i jaj |
 | cwiczenie 7.doc Rozmiar 35 KB Tż, T. drobiu i jaj |
 | Ćw.5 TZ.doc Rozmiar 69 KB Tż, T. drobiu i jaj |
 | ćw.6.doc Rozmiar 40 KB Tż, T. drobiu i jaj |